Uw winkelwagen is leeg!

ONTHARINGSTECHNIEKEN

x
0,00€

Ontharingstechnieken bij ons in de salon!

Bij salon Krabben & Krabben is het mogelijk, door middel van de laatste technieken die beschikbaar zijn, om voorgoed en pijnloos van die vervelende haartjes die zitten op plekken waar je ze liever niet wilt hebben, af te komen.

Hierbij maken wij gebruik van GEM-technologie ( Geometrisch Energie Management) van de Record-618. Het is een unieke manier om energie af te geven aan een vooraf bepaald gebied. In tegenstelling tot andere IPL- en laser apparaten die de energie in de huid verstrooien, kan de Record dankzij de GEM-technologie het grootste deel van de energie concentreren in een geometrisch vlak onder de huid. Deze nauwkeurige afgifte van de energie maakt het mogelijk om heel gericht haarzakjes, pigmentvlekken, adertjes, acné aan te pakken. Omdat de energie geconcentreerd is, hoeft de huid niet te worden overbelast met een grote hoeveelheid overtollige energie. Dit maakt de behandeling niet alleen efficiënt, maar ook veilig, pijnloos en zacht voor de huid. Lichtflits behandeling is geschikt voor bijna alle huidtypes en laat geen littekens na.

De Record-618 heeft de eigenschap die GEM-technologie heet, die ervoor zorgt dat het geschikt is om alle haardiktes te behandelen. Met de unieke computergestuurde handbediening kunnen verschillende toepassingen worden gekozen zodat wij u efficiënt kunnen ontharen, pigmentvlekken, zichtbare adertjes of acné kunnen behandelen of zelfs eventueel uw huid een verjongingskuur geven.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?
Op het van te voren bepaalde gebied wordt een koelende contactgel aangebracht. De speciaal opgeleide therapeut geeft lichtflitsen op de huid. Dit is geheel pijnloos. U voelt het nauwelijks en ook na de behandeling zult u weinig of geen last van irritaties hebben. Het werkt als volgt: de lichtflits wordt omgezet in warmte, dit wordt via het pigment van het haar naar de voedingsbodem van het haar geleidt. Deze voedingsbodem wordt door de warmte vernietigd en het haar zal op die plaats niet meer terug groeien. De omliggende huid en het weefsel worden absoluut niet beschadigd. Er zijn gemiddeld 10 tot 12 behandelingen nodig, met tussenpozen van 4-8 weken. Het resultaat en aantal behandelingen is geheel afhankelijk van de genetische aanleg, geslacht, hormoonhuishouding etc.

De Record-618 met GEM-technologie beschikt over een zeer geavanceerde, risicoloze en betrouwbare techniek!!

Voor meer informatie betreffende de behandeling kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken voor een intake gesprek.

Record-618 behandelingen
Eerste consult / intake!

Als prijsindicatie kunt u onderstaand schema aanhouden. Deze prijzen zijn per behandeling.
Alle prijzen vanaf!

Ontharing:

Wenkbrauw tussenstuk € 7,50 P.B.

Bovenlip € 17,50

Onderlip € 17,50

Kin € 17,50

Bovenlip en kin € 30,-

Kin en onderlip € 30,-

Zone rond de tepel € 15,-

Buikstreep € 20,-

V – lijn borstbeen € 20,-

Borsten volledig € 50,-

Oksels € 25,-

Bikinilijn € 45,-

Venusheuvel (streepje tot volledig) € 60,-

Kaakrand € 35,-

Wangen + Jukbeenderen € 42,50

Jukbeenlijn € 30,-

Hals € 27,50

Nek € 30,-                   

Vingers / tenen € 15,-

Onderbenen + Knie € 90,-

Bovenbenen € 95,-

Hele benen  € 145,-

Oren € 20,-

Geheel gelaat (inclusief voorhoofd en wenkbrauwen) € 110,-

Rug en schouders € 135,-

Buik en borst € 100,-

Schouders € 45,-

Armen (boven of onder) € 45,-

Armen compleet € 85,-

 

Combinatie kortingen:

Bikinilijn + oksels + onderbenen + knie € 145,-

Bikinilijn + oksels + benen volledig € 180,-

Lichaam compleet € 325,-

 

De hoeveelheid behandelingen die nodig zijn hangt af van de sterkte van het huidprobleem. Om de resultaten te behouden adviseren wij u om na 2 tot 6 maanden één of meerdere herhalingsbehandeling(en) te ondergaan.

Hyperpigmentatie (6 beh.) € 250,- - € 350,-

Couperose (10 beh.) € 250,- - € 350,-

Acne (10 beh.) € 250,- - € 350,-

Skinrejuvenation (minstens 7 beh.) € 300,- - € 450,-