Team

Wij stellen u graag voor aan ons vakkundige, enthousiaste en altijd gezellige team van kappers, schoonheidsspecialisten en pedicure.

KIM

EIGENARESSE & SCHOONHEIDS-SPECIALISTE

Kim is eigenaresse van Salon Krabben en daarnaast gespecialiseerd in schoonheids-behandelingen en massages.

Lara

HAARSTYLIST

Lara geeft graag advies over haarverzorging en problemen met de hoofdhuid. Daarnaast is ze een kei in het zetten van highlights.

SILVIA

TOPSTYLIST

Heb je een gevoelige hoofdhuid? Dan is Silvia jouw vrouw. Ook voor permanent, watergolf of het herenvak staat ze graag voor je klaar.

ROSE

TOPSTYLIST

Voor Brabantse gezelligheid en aandacht ben je bij Rose aan het juiste adres. Ze houdt van het vak, maar het meest van kleuren, watergolf, permanent en het herenvak.

MARION

PEDICURE

Marion is onze medische pedicure. Al jaren is zij vast onderdeel van onze salon. Ze opereert zelfstandig en beheert haar eigen agenda. 

SHARON

TOPSTYLIST

Sharon is naast een ervaren kapster ook een echte kleurspecialist. Ze geeft graag advies en weet alles over de laatste trends en ontwikkelingen.

DIANA

TOPSTYLIST

Heb je lang haar? Dan kan Diana je supergoed helpen. Ook op het gebied van  visagie is zij binnen onze salon een echte specialist.

MANON

TOPSTYLIST

Zeg je Manon, dan zeg je extensions en Curlsys. Zij is een echte specialiste binnen deze vakgebieden. Ook helpt ze natuurlijk graag met knippen, kleuren en stylen.

Maud

JUNIOr stylist

Maud is onze eerstejaars stagiaire. Zij doet haar uiterste best om het kappersvak snel en volledig onder de knie te krijgen. 

Schoonheids-specialiste

Openingstijden
Maandag | gesloten
Dinsdag | 8.30 – 18.00
Woensdag | 8.30 – 18.00
Donderdag | 8.30 – 21.00
Vrijdag | 8.00 – 18.00
Zaterdag | 8.00 – 13.00

Salon Krabben
Dr. Grashuisstraat 20-22
7021 CL Zelhem
0314-622705
info@salonkrabben.nl
KvK – 64683788
BTW – NL001869100B10

Volg Salon Krabben

© Salon Krabben | 2021